top of page

Arrangementen

Onze overnachtingen zijn natuurlijk al gewoon leuk, maar voor de liefhebbers bieden we een aantal nóg leukere arrangementen aan. Benieuwd geworden? Selecteer dan een van de hieronder weergegeven arrangementen en kijk of het iets voor je is. Je kan de arrangementen als aanvulling bij boeken bij een standaard overnachting via de knop 'Boek onze B&B'. 

Park in de herfst

Wandelarrangement

Ons tweedaags wandelarrangement laat je kennismaken met de mooie omgeving van Heino. Je loopt over landgoederen, dwars door weilanden en via smalle bospaadjes door de omgeving die wij onze achtertuin mogen noemen. 

Afhankelijk van je keuze loop je 15, 20 of 25 kilometer per dag. De wandelingen ontvang je digitaal van ons. Na de inspanning van de wandeling kun je zorgeloos ontspannen in onze Bed & Breakfast. Sit back & relax, wij zorgen voor, bijna, alles. 

  • 2x wandeldagen met route lengtes 15, 20 of 25 kilometer

  • 1x een gewoon leuke overnachting in onze Bed & Breakfast

  • 1x ontbijt

  • 1x lunchpakket

  • 1x diner in de vorm van een stevige maaltijd*, met brood/ salade en een flesje wijn. 

  • Mogelijke aankomstdagen vrijdag t/m zondag

  • €150

*) wij serveren een lekkere, liefdevolle en voedzame maaltijd. We zijn geen professionele koks :), Wij proberen uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met voedselallergieën. Mocht je last hebben van een voedselallergie dan willen we graag vooraf overleggen.

Anker 1
Luie zondag

Lazy Sunday

Wij snappen als de beste dat het soms heerlijk kan zijn om net even wat langer te doen over opstaan dan normaal gesproken. Daarom bieden wij voor een klein bedrag extra de mogelijkheid tot een Lazy Sunday. Jullie hebben alle tijd om relaxed wakker te worden, uitgebreid te ontbijten en op je gemakje je dag te plannen. 

Je boekt onze Lazy Sunday als toeslag op de reguliere boeking. 

 

Let op, wij accepteren de Lazy Sunday enkel op zondagen.

Check Out om 16:00 uur

Ontbijt tot 11:00 uur

Bij te boeken voor slechts €10

Anker 2
bottom of page